Kapcsolat

 

Amennyiben kérdésed van, írj nekünk bátran vagy keress minket telefonos elérhetőségeinken. Várjuk jelentkezésed!

 

RÓLUNK

Rólunk

Bakonyi Kornél vagyok, körülbelül 1984-ben gyermekként hoztak el szüleim nyaralni – sátorozni először Tiszaroffra, ahová szinte az elmúlt majdnem 40 évben minden nyáron visszajártunk a családdal és a barátokkal. Igaz, jó pár éve már én hozom a gyermekeimet.

Beleszerettünk a tájba, a „Szőke Tisza” keskeny – kanyargós, fákkal övezett mesés és barátságos lelket melengető hangulatába – varázsába, a szabadban eltölthető idő és a felfedezhető lehetőségek végtelenségébe. Megszerettük a nyugalmat és a csendet, amelyet a madárcsicsergés még hangulatosabbá tesz, elmondhatatlan jó érzés, ahogy az ember lelki egyensúlya és lelki békéje itt rövid idő alatt helyre áll.

Hosszú évek teltével szerencsére megadatott a lehetőség számunkra, hogy megfelelő házat találjunk Tiszaroffon a falu központjában. Ezen 100 éves parasztházból született meg felújítás és új épületrész hozzáépítésével a Négy Évszak Vendégház.

Amely vendégház 4 szobájában kínál kényelmes fekvőhelyet akár 15 személy részére is. Házunkat zárt udvar övezi, melyben több gépjármű is tud parkolni egyszerre. Továbbá az udvarban lehetőség nyílik medencés fürdőzésre, napozásra – pihenésre, focizásra, tollas labdázásra és egyéb játékokra, valamint bográcsolásra, grillezésre, tárcsás sütögetésre és szalonnasütésre is lehetőség van. Az árnyékot adó diófák és pavilonok alatti padokon megpihenve fogyaszthatják el hűsítő italaikat és elkészített ételeiket. Tettük és értük el, ezt mindazzal a céllal, hogy minőségi szállást és pihenést tudjunk biztosítani Önök számára abban az esetben, ha úgy gondolják, hogy a nagy városok zajától és pörgő – rohanó, stresszes világából elkívánnak szakadni egy békés, nyugodt – csendes helyre. Remélve, hogy érdeklődését felkeltve a jövőben Ön és családja, baráti társasága meglátogatják majd országunknak eme kicsike Tiszamenti faluját és romantikus regénybe illő környezetét.

Üzenj nekünk!

6 + 3 =

Bakonyi Kornél

Címünk

5234 Tiszaroff

Aradi út 12.

06-70/9-4141-77

06-30/2925-964